Intră în cont

Caută după nume

Cauti statie ITP în Parjol?

Programeaza-te la una dintre cele 1 statii ITP găsite.

7d1a9a24-11bf-4dfd-962d-ab3bff25dad8

K&M Auto

Adresa

156A, Strada Vasile Lupu 169, Pârjol

Rating

0.0

Inspecția Tehnică Periodică (ITP) în Comuna Parjol, Județul Bacău

Comuna Parjol, situată în pitoreasca regiune a județului Bacău, găzduiește numeroase vehicule care circulă zilnic pe șoselele din zonă. Pentru a asigura siguranța și legalitatea acestor vehicule, inspecția tehnică periodică (ITP) joacă un rol crucial. Din fericire, locuitorii din Parjol și împrejurimi nu trebuie să caute departe pentru a beneficia de servicii de ITP de încredere.

ITP Parjol - Profesionalism și Conveniență

Centrele de ITP din Parjol reprezintă o alegere ideală pentru toți șoferii din zonă. Cu echipe de experți calificați și dotări de ultimă generație, acestea se asigură că vehiculele dvs. sunt supuse unor inspecții amănunțite, în conformitate cu standardele legale. Oameni dedicați să vă ajute să vă mențineți vehiculele în stare tehnică optimă.

Beneficiile alegerii ITP Parjol

Profesionalism: Echipele de tehnicieni ITP sunt bine instruite și certificate, ceea ce vă garantează că inspecția vehiculului dvs. va fi efectuată corect și cu atenție la detalii.
Conveniență: Centrele ITP din comuna Parjol, faciliteaza accesul pentru toți locuitorii din zonă. Programăm inspecții la ore convenabile pentru a se potrivi cu programul dvs.
Echipamente Avansate: Sunt folosite echipamente moderne pentru a evalua toate aspectele critice ale vehiculului, asigurându-se că acesta îndeplinește toate cerințele legale.
Prețuri Accesibile: Înțelegem importanța unor servicii de ITP accesibile. Astfel sunt oferite prețuri competitive pentru a vă ajuta să vă mențineți vehiculele în siguranță fără a vă depăși bugetul.

Ce implică ITP-ul in Parjol?

La orice statie ITP din Parjol, se realizează o gamă completă de inspecții pentru a vă asigura că vehiculul dvs. îndeplinește toate cerințele legale. Aceasta include verificarea sistemului de frânare, a sistemului de iluminare, a emisiilor poluante, a suspensiei, a direcției, a anvelopelor și multe altele. ITP-ul este un pas crucial pentru siguranța dvs. pe șosea și pentru a evita sancțiuni legale.

Programați-vă la ITP

Programarea ITP-ului in Parjol este simplă și rapidă. Puteți să alegeti o oră convenabilă pentru dvs. și puteți veni la statia ITP aleasa, cu vehiculul dvs. în ziua programată. Echipa de la statia ITP vă va primi cu profesionalism și vă va oferi un serviciu rapid și eficient.

Concluzie

Inspecția tehnică periodică este esențială pentru siguranța și legalitatea vehiculelor pe drumurile noastre. În comuna Parjol din județul Bacău, aveți la dispoziție ITP, un partener de încredere care vă oferă servicii de ITP profesionale și accesibile. Programați-vă acum ITP-ul și circulați în siguranță pe drumurile noastre.

Alege orașul

Caută după nume