Intră în cont

Caută după nume

Cauti statie ITP în Șcheia?

Programeaza-te la una dintre cele 1 statii ITP găsite.

7D0DEB03-2164-4EF7-9193-1BCF451CEEE6

Kraft Auto

Adresa

Strada Aviatorului DN17, nr. 21, Șcheia

Rating

0.0

ITP Șcheia: Tot ce trebuie să știiDacă locuiești în Șcheia sau în apropiere și deții un autovehicul, trebuie să știi despre ITP-ul anual. ITP-ul sau Inspecția Tehnică Periodică este o procedură obligatorie în România pentru toți proprietarii de autovehicule. Scopul acesteia este de a verifica dacă mașina ta respectă normele de siguranță și de mediu.În cazul în care îți expiră ITP-ul, trebuie să îți programezi o vizită la un centru de ITP autorizat. Din fericire, există mai multe centre de ITP în Șcheia și în jurul său, deci ar trebui să găsești ușor unul aproape de tine.Ce trebuie să știi despre ITP în Șcheia?Pentru a-ți putea programa o inspecție tehnică periodică, trebuie să știi câteva lucruri importante despre ITP în Șcheia:
  1. Programarea este obligatorie
Nu poți merge la un centru de ITP fără să îți programezi în prealabil inspecția. De obicei, poți face acest lucru prin telefon sau online.
  1. Taxele variază în funcție de tipul autovehiculului
Tarifele pentru ITP variază în funcție de tipul și de vechimea autovehiculului tău. De asemenea, prețurile pot varia de la un centru de ITP la altul. Asigură-te că verifici prețurile înainte de a programa inspecția.
  1. Verificările de bază
În timpul inspecției, tehnicianul va verifica o serie de componente ale autovehiculului tău, cum ar fi sistemul de frânare, direcția, suspensia, emisiile de gaze de eșapament și multe altele.
  1. Durata inspecției
Durata unei inspecții tehnice periodice poate varia în funcție de centrul de ITP și de tipul autovehiculului. De obicei, inspecția durează între 30 de minute și o oră.
  1. Rezultatele inspecției
Dacă autovehiculul tău trece inspecția tehnică periodică, primești o adeverință valabilă pentru următorul an. Dacă autovehiculul tău nu trece inspecția, trebuie să remediezi problemele identificate înainte de a putea reprograma o nouă inspecție.ConcluzieÎn general, ITP-ul este o procedură importantă care trebuie respectată de toți proprietarii de autovehicule. Dacă locuiești în Șcheia sau în apropiere, există mai multe centre de ITP la dispoziția ta. Asigură-te că îți programezi inspecția înainte ca ITP-ul să îți expire.

Alege orașul

Caută după nume