Intră în cont

ITP Titan

Bd. 1 Decembrie 1918, Aleea Laceni nr. 31, Bucuresti ·
268

Programare ITP online

Alege data și ora *
Numele dvs. complet *
Marca autoturism *
Combustibil *
Telefon dvs. *
Doar numere de Romania incepand cu 07** *** ***
Email *
Alte detalii

Prețuri ITP Titan

ITP autoturisme in regim TAXI si scoala de soferi 150 RON
ITP autoturisme echipate cu motor MAS (Benzina) 150 RON
ITP autoturisme echipate cu motor MAC (Motorina/DIESEL) si autoturisme cu GPL 150 RON
ITP autoturisme 4X4 si autoturisme cu capacitatea ≥ 2500cm3 150 RON
Diagnoza auto 100 RON

*Prețurile sunt adăugate la listarea stațiilor ITP, dar există posibilitate ca stațiile ITP să actualizeze prețurile fără a le actualiza și pe platformă. 

Alte servicii

Aceasta statie nu a publicat alte servicii.

Descriere ITP Titan

Bine ați venit la Stația ITP Titan, itp urgent in sector 3, București – partenerul de încredere pentru servicii profesionale de Inspecție Tehnică Periodică! Suntem dedicati să asigurăm siguranța și conformitatea vehiculului tău, oferind servicii de cea mai înaltă calitate.

De ce să alegi Stația ITP Titan, sector 3, București?

Experiență și Profesionalism: Cu o experiență vastă în domeniul ITP și o echipă de tehnicieni specializați, suntem alegerea ideală pentru inspecția tehnică a vehiculului tău în Titan, sector 3.
Dotări Tehnice de Ultimă Generație: Stația noastră dispune de echipamente moderne și tehnologii avansate, asigurând un proces precis și eficient de ITP.
Servicii Prompte și Flexibile: Înțelegem importanța timpului tău. Oferim programări rapide și flexibile, pentru a te asigura că inspecția vehiculului tău se desfășoară într-un mod convenabil pentru tine.
Prețuri Competitive: La Stația ITP Titan, sector 3, București, ne străduim să oferim servicii de calitate la prețuri competitive ba chiar oferim servicii de ITP ieftin, in comparatie cu alte statii ITP. Transparența este prioritatea noastră, fără costuri ascunse sau surprize neplăcute.
Programare Ușoară:

Suntem conștienți că timpul tău este prețios. Programarea pentru ITP la Stația noastră din Titan, din sector 3, București, este extrem de simplă. Folosește platforma online pentru o programare în cel mai scurt timp posibil.

Confirmarea Programării: Veți primi o confirmare rapidă a programării tale, iar noi vom aștepta cu nerăbdare să te întâmpinăm la Stația ITP Titan, sector 3, București, în ziua stabilită.

Suntem dedicați siguranței tale rutiere. Alege să-ți programezi inspecția tehnică periodică cu noi și beneficiază de servicii de încredere, prompte și profesionale.

Date contact

Program

Luni - Vineri

09:00 
- 18:00

Sâmbătă

09:00 
- 14:00

Duminica

00:00 
- 00:00

Recenzii

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Alege orașul

Caută după nume