Intră în cont

Alege oraș

Filtru oras

Am găsit 36 statii ITP în orașul tău.

DSCN2893

Auto Drami

Adresa

B-dul Metalurgiei, nr. 8, Iasi

Rating

0.0

FB_IMG_1632670899796

QuickPick Inspection

Adresa

Strada Hlincea nr. 7A, Iasi

Rating

0.0

FB_IMG_1690394447609

ITP Belcesti

Adresa

Statie ITP Belcești 707045

Rating

0.0

ITP Iasi Auto Sidelson

AUTO SIDELSON

Adresa

Strada Sfântul Ioan nr.10, Iași

Rating

0.0

ITP Iași: Servicii profesionale de inspecție tehnică periodică pentru autovehicule

Locuiești în Iași și vrei să faci o programare online la ITP? Platforma programare-itp.ro îți oferă această posibilitate simplu și rapid. Găsește cea mai apropiată stație ITP în Iași și programează-te online.

Ce este ITP-ul și de ce este important pentru autovehicule?

Inspeția Tehnică Periodică (ITP) reprezintă un proces esențial pentru siguranța și legalitatea autovehiculelor. În platforma programare-itp vei găsi servicii profesionale de ITP. Stațiile ITP sunt autorizate și folosesc tehnologii de măsurare moderne. La ITP se asigură că autovehiculul dvs. respectă standardele de siguranță și emisii impuse de autorități.Un ITP corect și în conformitate cu reglementările legale este esențial pentru a menține autovehiculele într-o stare tehnică optimă și pentru a minimiza riscurile de accidente sau defecțiuni majore. Prin urmare, este important să înțelegem beneficiile și procesul ITP-ului.

De ce trebuie efectuat cu regularitate?

1. Siguranță sporită: Inspectarea regulată a autovehiculelor prin ITP contribuie la identificarea potențialelor probleme tehnice sau defecte care ar putea pune în pericol siguranța conducătorilor auto și a pasagerilor. Prin remedierea acestor probleme, riscul de accidente este redus semnificativ.
2. Conformitate cu reglementările: ITP-ul este obligatoriu conform legislației în vigoare. Prin efectuarea ITP-ului în mod regulat și obținerea certificatului de conformitate, autovehiculul este înregistrat legal și poate circula pe drumurile publice fără a fi sancționat de autorități.
3. Protecția mediului: ITP-ul include, de asemenea, verificarea emisiilor de poluanți ale autovehiculului. Prin menținerea emisiilor în limitele permise, contribuim la protejarea mediului înconjurător și reducem impactul negativ asupra calității aerului.

Alege orașul

Caută după nume